1er Stage Swim Emotions

gorro redondeado

El cap de setmana del 5 al 7 de febrer, s´ha cel.lebrat, el 1 er stage, Swim Emotions, amb un èxit de participació, 30 nedador-es, varen prendre part d´aquest cap de setmana pasat per aigua.

Els entrenadors i dinamitzadors, de Swim Emotions, Jonathan Gómez, Jordi Bosch i Jorge Pérez, han posat tota la dedicació per tal que l´stage fos un èxit.

Les sessions de natació a piscina han estat molt dures, incidint molt en la tècnica, i la resistència muscular, hem treballat en sessions de 2hores, amb manoples, aletes, treball en sec, però sobretot molts riures i molta diversió.

Donar les gràcies a Adam Martin Skilton, periodista i escriptor, especialista en nutrició, que ens va donar una xerrada de nutrició més que interesant.

Agraïr també a Miguel Arjona, llicenciat en Medicina oriental, que ens va donar una xerrada sobre la medicina xinessa aplicada a l´esport.

L´últim dia de l´stage, es varen nedar 6000 mts, com entrenament repte, per finalitzar un cap de setmana molt intes però ple de sensacions, companyerisme, riures, aprenentatge, i molta natacó d´aigues obertes.

Gràcies a tots-es per assistir-hi sou mooolt boona gent!!!!!!

 

 

 

 

 

compartirswimemotions

 

 

 

 

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *