Entrenamientos aguas abiertas http://swimemotions.com Entrenamientos especificos para nadadores aguas abiertas y triatlones Mon, 18 Jun 2018 20:05:04 +0000 es hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 http://swimemotions.com/1361-2/ http://swimemotions.com/1361-2/#respond Wed, 27 Apr 2016 22:26:28 +0000 http://swimemotions.com/?p=1361 La entrada se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
Zone3

La entrada se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/1361-2/feed/ 0
Clínic de natació teòric i pràctic (St. Vicenç de Montalt) http://swimemotions.com/clinic-de-natacio-teoric-i-practic-st-vicenc-de-montalt/ http://swimemotions.com/clinic-de-natacio-teoric-i-practic-st-vicenc-de-montalt/#respond Wed, 20 Apr 2016 23:31:01 +0000 http://swimemotions.com/?p=2600 SWIM EMOTIONS ESCOLA D’AIGUES OBERTES “EL BALIS” 2 clínic de tècnica de natació. Dissabte 7 de maig a les 12:30 al Complex Esportiu Sorli a St. Vicenç de Montalt (Barcelona). Preu promoció 10 Eur.         Inscripcions: sailing@cnelbalis.com Si vols saber més sobre aquesta cita important, pots demanar informació al nostre email i també a la fotografia […]

La entrada Clínic de natació teòric i pràctic (St. Vicenç de Montalt) se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
ElBalis

SWIM EMOTIONS

ESCOLA D’AIGUES OBERTES “EL BALIS”

2 clínic de tècnica de natació.

Dissabte 7 de maig a les 12:30 al Complex Esportiu Sorli a St. Vicenç de Montalt (Barcelona).

Preu promoció 10 Eur.         Inscripcions: sailing@cnelbalis.com

Si vols saber més sobre aquesta cita important, pots demanar informació al nostre email i també a la fotografia inferior pots lleguir algunes dades d’interés.

elBalistickets

La entrada Clínic de natació teòric i pràctic (St. Vicenç de Montalt) se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/clinic-de-natacio-teoric-i-practic-st-vicenc-de-montalt/feed/ 0
L a travessa de l’Estret de Gibraltar (subtitulat en castella) http://swimemotions.com/la-travessa-de-lestret-de-gibraltar-subtitulat-en-castellavideo/ http://swimemotions.com/la-travessa-de-lestret-de-gibraltar-subtitulat-en-castellavideo/#respond Sat, 27 Feb 2016 00:16:42 +0000 http://swimemotions.com/?p=1825     El reporter Pere Renom intenta travessar nedant l’estret de Gibraltar. S’enfronta amb els corrents, l’onatge, el vent, la boira i les marees, i esquiva grans mercants. Jonathan Gómez s’en va encarregar de la seva preparació física que va tenir diferentes fases. Pots veure el video sencer o la seva preparació a la piscina desde […]

La entrada L a travessa de l’Estret de Gibraltar (subtitulat en castella) se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>

    Gibraltar editadoEl reporter Pere Renom intenta travessar nedant l’estret de Gibraltar. S’enfronta amb els corrents, l’onatge, el vent, la boira i les marees, i esquiva grans mercants.

Jonathan Gómez s’en va encarregar de la seva preparació física que va tenir diferentes fases.

Pots veure el video sencer o la seva preparació a la piscina desde el minut 13:30.

 La locució és en catalá (subtitulada en castellá) 

 

 

logo

 

 

 

compartirswimemotions

La entrada L a travessa de l’Estret de Gibraltar (subtitulat en castella) se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/la-travessa-de-lestret-de-gibraltar-subtitulat-en-castellavideo/feed/ 0
1er Stage Swim Emotions http://swimemotions.com/1er-stage-swim-emotions/ http://swimemotions.com/1er-stage-swim-emotions/#respond Thu, 11 Feb 2016 00:28:47 +0000 http://swimemotions.com/?p=1758 El cap de setmana del 5 al 7 de febrer, s´ha cel.lebrat, el 1 er stage, Swim Emotions, amb un èxit de participació, 30 nedador-es, varen prendre part d´aquest cap de setmana pasat per aigua. Els entrenadors i dinamitzadors, de Swim Emotions, Jonathan Gómez, Jordi Bosch i Jorge Pérez, han posat tota la dedicació per […]

La entrada 1er Stage Swim Emotions se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
gorro redondeado

El cap de setmana del 5 al 7 de febrer, s´ha cel.lebrat, el 1 er stage, Swim Emotions, amb un èxit de participació, 30 nedador-es, varen prendre part d´aquest cap de setmana pasat per aigua.

Els entrenadors i dinamitzadors, de Swim Emotions, Jonathan Gómez, Jordi Bosch i Jorge Pérez, han posat tota la dedicació per tal que l´stage fos un èxit.

Les sessions de natació a piscina han estat molt dures, incidint molt en la tècnica, i la resistència muscular, hem treballat en sessions de 2hores, amb manoples, aletes, treball en sec, però sobretot molts riures i molta diversió.

Donar les gràcies a Adam Martin Skilton, periodista i escriptor, especialista en nutrició, que ens va donar una xerrada de nutrició més que interesant.

Agraïr també a Miguel Arjona, llicenciat en Medicina oriental, que ens va donar una xerrada sobre la medicina xinessa aplicada a l´esport.

L´últim dia de l´stage, es varen nedar 6000 mts, com entrenament repte, per finalitzar un cap de setmana molt intes però ple de sensacions, companyerisme, riures, aprenentatge, i molta natacó d´aigues obertes.

Gràcies a tots-es per assistir-hi sou mooolt boona gent!!!!!!

 

 

 

 

 

compartirswimemotions

 

 

 

 

La entrada 1er Stage Swim Emotions se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/1er-stage-swim-emotions/feed/ 0
Els millors exercicis de gomes http://swimemotions.com/els-millors-exercicis-de-gomes/ http://swimemotions.com/els-millors-exercicis-de-gomes/#respond Tue, 26 Jan 2016 01:45:18 +0000 http://swimemotions.com/?p=1521 Salutacions desde el Blog de noticies de Swim Emotions. Ja pots aprendre els milllors exercicis de gomes, visualitzant aquest video del nostre entrenador, Jonathan Gomez. Els exercicis amb gomes ajuden en el teu rendiment i eviten lesions. Amb aquest exercicis cremes calories, serveixen per una recuperaciò activa de cara a altres activitats, pots fer una […]

La entrada Els millors exercicis de gomes se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>

ejercicios con gomas redondeado

Salutacions desde el Blog de noticies de Swim Emotions.

Ja pots aprendre els milllors exercicis de gomes, visualitzant aquest video del nostre entrenador, Jonathan Gomez. Els exercicis amb gomes ajuden en el teu rendiment i eviten lesions.

Amb aquest exercicis cremes calories, serveixen per una recuperaciò activa de cara a altres activitats, pots fer una gran quantitat d’exercicis i incrementes la masa muscular. Mira el nostre video per aprendre més coses en el seguent enllaç,  mira aquí el video

 


 

La entrada Els millors exercicis de gomes se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/els-millors-exercicis-de-gomes/feed/ 0
Exit en el 1er Clínic Swim Emotions http://swimemotions.com/exit-en-el-1er-clinic-swim-emotions/ http://swimemotions.com/exit-en-el-1er-clinic-swim-emotions/#respond Tue, 26 Jan 2016 00:57:02 +0000 http://swimemotions.com/?p=1505   Aquest dissabte 23-1-16, es va cel.lebrar el clínic, amb una assistència de 25 nedadors, que varen experimentar, les millores tècniques impartides per Jonathan Gómez I Jordi Bosch,també vam comptar amb la col.laboració de Jorge Pérez que va donar el seu testimoni d’un nedador avançat gràcies a la seva constància I esforç.   Gràcies a […]

La entrada Exit en el 1er Clínic Swim Emotions se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
clinic swim emotions redondeado

 

Aquest dissabte 23-1-16, es va cel.lebrar el clínic, amb una assistència de 25 nedadors, que varen experimentar, les millores tècniques impartides per Jonathan Gómez I Jordi Bosch,també vam comptar amb la col.laboració de Jorge Pérez que va donar el seu testimoni d’un nedador avançat gràcies a la seva constància I esforç.

 

Gràcies a tots-es per venir.

 

 

   ALGUNES IMATGES DEL CLINIC SWIM EMOTIONS

 

 

 

compartirswimemotions

 

 

La entrada Exit en el 1er Clínic Swim Emotions se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/exit-en-el-1er-clinic-swim-emotions/feed/ 0
Entrenament al mar a Sant Andreu de Llavaneres http://swimemotions.com/entrenament-al-mar-a-sant-andreu-de-llavaneres/ http://swimemotions.com/entrenament-al-mar-a-sant-andreu-de-llavaneres/#respond Sat, 25 Jul 2015 17:32:52 +0000 http://swimemotions.com/?p=926  Dirigit personalment pel coach Jonathan Gomez. Nedadors experts i nedadors que es tiravan al mar per primera vegada han compartit i gaudit un entrenament al mar, personalitzat per a cada nivell i supervisat en tot moment per Jonathan Gomez i el seu equip de Swim Emotions. Aprendre la tècnica i millorar la forma física, gaudint […]

La entrada Entrenament al mar a Sant Andreu de Llavaneres se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
f15

 Dirigit personalment pel coach Jonathan Gomez.

Nedadors experts i nedadors que es tiravan al mar per primera vegada han compartit i gaudit un entrenament al mar, personalitzat per a cada nivell i supervisat en tot moment per Jonathan Gomez i el seu equip de Swim Emotions. Aprendre la tècnica i millorar la forma física, gaudint del mar i d’un molt bon entorn de persones és la nostra recepta!


La entrada Entrenament al mar a Sant Andreu de Llavaneres se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/entrenament-al-mar-a-sant-andreu-de-llavaneres/feed/ 0
Swim Emotions solidari amb Mulla’t per l’esclerosi múltiple. http://swimemotions.com/swim-emotion-solidari-amb-mullat-per-lesclerosi-multiple/ http://swimemotions.com/swim-emotion-solidari-amb-mullat-per-lesclerosi-multiple/#respond Sun, 12 Jul 2015 13:00:18 +0000 http://swimemotions.com/?p=863 Mulla’t per l’esclerosi múltiple en la piscina municipal de Sant Andreu de Llavaneres Un gran honor poder aportar nuestra humilde contribución, hablando de los beneficios de la natación e intentando transmitir nuestra pasión para este deporte.

La entrada Swim Emotions solidari amb Mulla’t per l’esclerosi múltiple. se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
IMG-20150712-WA0018IMG-20150712-WA0020Mulla’t per l’esclerosi múltiple

en la piscina municipal de Sant Andreu de Llavaneres


Un gran honor poder aportar nuestra humilde contribución, hablando de los beneficios de la natación e intentando transmitir nuestra pasión para este deporte.

La entrada Swim Emotions solidari amb Mulla’t per l’esclerosi múltiple. se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/swim-emotion-solidari-amb-mullat-per-lesclerosi-multiple/feed/ 0
Travessia Memorial Joaquim Gómez http://swimemotions.com/travessia-memorial-joaquim-gomez/ http://swimemotions.com/travessia-memorial-joaquim-gomez/#comments Thu, 09 Jul 2015 10:54:19 +0000 http://swimemotions.com/?p=833 El pròxim 1 d’agost, farem la ja mítica travessa de 6.000 m. Masnou-Badalona, com anem fent des de fa uns anys, i que s’ha convertit en homenatge i memorial del pare del nostre coach Joaquim Gómez, a qui tant agradaria veure-la. Esteu tots convidats, com podeu veure hi haurà caiacs, assegurança, esmorzar i sobretot molt […]

La entrada Travessia Memorial Joaquim Gómez se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
memorial01El pròxim 1 d’agost, farem la ja mítica travessa de 6.000 m. Masnou-Badalona, com anem fent des de fa uns anys, i que s’ha convertit en homenatge i memorial del pare del nostre coach Joaquim Gómez, a qui tant agradaria veure-la.

Esteu tots convidats, com podeu veure hi haurà caiacs, assegurança, esmorzar i sobretot molt bon ambient.

Convocatòria: a les 7:30 al Club Natació Badalona. PUNTUALITAT si us plau!

Recorregut: de la platja al costat de port de Masnou fins davant el Club Nàutic Badalona (es nedarà seguint les boies).

Desplaçament al punt de sortida: tots junts anirem amb el tren de Badalona a Masnou.

La entrada Travessia Memorial Joaquim Gómez se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/travessia-memorial-joaquim-gomez/feed/ 8
Trobada a Banyoles http://swimemotions.com/trobada-a-banyoles/ http://swimemotions.com/trobada-a-banyoles/#respond Tue, 07 Jul 2015 08:36:51 +0000 http://swimemotions.com/?p=824 Swim Emotions. Finalitzem nedada a Banyoles, amb doble sessió, completant 2000 m més a la tarda!!!! Tot un dia d’amics i amigues, gaudint del llac, i de moltes Emotions!!!!!

La entrada Trobada a Banyoles se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
11036296_10205684106175112_9177419241284341890_n

Swim Emotions. Finalitzem nedada a Banyoles, amb doble sessió, completant 2000 m més a la tarda!!!!
Tot un dia d’amics i amigues, gaudint del llac, i de moltes Emotions!!!!!

La entrada Trobada a Banyoles se publicó primero en Entrenamientos aguas abiertas.

]]>
http://swimemotions.com/trobada-a-banyoles/feed/ 0